Galavoorstelling AV-Creatief 2014

Galaprojectie AVC

Zaterdag 15 november 2014 vond in het Cultureel Centrum “De Boodschap” in het Brabantse Rijen een bijzonder AV-Festival plaats onder de naam ‘AVC Galavoorstelling’. De 19 leden tellende groep AV-Creatief was tot nu toe niet eerder naar buiten getreden met hun kwalitatief hoogwaardige audiovisuele werken.
Na ruim 7 jaar is een uniek programma samengesteld.

Deze Galaprojectie werd bezocht door ongeveer 125 personen waarvan er zeker 25 uit België kwamen. Het rijk gevarieerde programma werd in vier blokken van 1 uur gepresenteerd en de makers werden voorafgaand aan of na afloop van de serie geïnterviewd door de coördinator van de groep, Chris Stenger.
Tijdens de pauzes mochten de leden van AV-Creatief de nodige complimenten en positieve reacties in ontvangst nemen. De fraaie zaal met een oplopende tribune is bij uitstek geschikt voor dergelijke voorstellingen.

Foto’s: Henk Tulp.

Collage AVC Galakopie