Hannie en Gerrit Lodder

Gerrit en Hannie voor AVC websiteGerrit fotografeert al van jongs af aan en heeft veel reisverslagen gemaakt. Mede door de opkomst van de digitale fotografie is dit een bijna uit de hand gelopen hobby geworden.
Gerrit is met diverse fotoreizen meegeweest en is ook lid van diverse verenigingen zoals Shot’71, Stumpfl Gebruikers Groep en AV-Dialog in Duitsland.
De voorkeur gaat uit naar landschaps- en macrofotografie. Ook het maken van panorama’s (ook little planets) en architectuurfoto’s hebben zijn grote interesse. Sinds 2000 maakt Gerrit AV-producties.
Meer informatie vindt u op de website www.gerritlodderfotografie.nl

Hannie fotografeert niet. Zij ondersteunt Gerrit en probeert een bijdrage te leveren aan tekst- en achtergrondinformatie. Tevens levert zij positieve kritiek op de AV-producties. Hannie was penningmeester van de Stumpfl Gebruikers Groep en vervult momenteel die functie bij de Nederlandse Vereniging voor Beeld en Geluid (NVBG).