Jan Roeleveld

Jan Roeleveld (1958) houdt zich sinds zijn 17e met het maken van aanvankelijk klankdiaseries bezig.
Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt door in 1983 zijn diploma vakfotograaf te behalen en in 1984 een bedrijf in projectiemiddelen te beginnen. Jan blijft zich tóch ‘AV-amateur’ (= liefhebber) noemen, want het maken van AV-shows is voor hem geen inkomstenbron. In 2003 maakte Jan zijn laatste diafilms vol en sindsdien zijn al zijn producties digitaal. Jan is behalve in AV-Creatief ook actief in de Stumpfl Gebruikers Groep. Sinds juni 2013 is Jan Präsident van de Duitse Verein für Audiovisuelle Kommunikation AV-Dialog.
In december 2014 nam Jan het initiatief tot het opzetten van ‘Mondiavisueel’, een collectief van professionele sprekers die gebruik maken van multimediapresentaties. (www.mondiavisueel.com)
Daarnaast is Jan op velerlei gebied maatschappelijk actief en betrokken. www.janroeleveld.nl